Kenmerken

Download brochure

  Vraag demo of offerte aan


  Wendbaarheid

  Met de 4-weg modellen kunt u zowel smalle als brede vrachten verplaatsen en krijgt u toegang tot de smalste plaatsen. De meeneemheftruck staat zijn mannetje op alle terreinen.

  Bescherming

  Om de machine tijdens het transport te beschermen (weer, trillingen van de vrachtwagen etc.) genieten de heftrucks van Manitou een robuust basisconcept:

  • Gesloten, mechanisch gelast monobloc-chassis
  • Bescherming van hydraulische onderdelen en flexibele leidingen
  • Lak met corrosiewerende onderlaag
  • Al onze machines zijn gemetalliseerd

  Productiviteit

  De telescopische arm kan zich zijwaarts verplaatsen over 135 mm, wat een grote veelzijdigheid met zich meebrengt, zonder dat hiervoor bijkomende accessoires nodig zijn. Als uitvinder van de telescopische arm op een meeneemheftruck verenigt Manitou het beste van zijn verreikers voor een optimale efficiƫntie met een minimum aan onderhoud. Dankzij die arm kan de TMT van een kant lossen zonder bijkomende uitrusting. Tijdwinst verzekerd!

  Comfort

  Als enige op de markt heeft Manitou een command arm (FNR joystick). Deze hendel regelt de bediening van de machine vooruit, neutraal en achteruit terwijl u tegelijkertijd de telescopische arm of hefmast kunt bedienen. Hierdoor werkt u makkelijk, comfortabel en veilig.

  Het digitale dashboard met verbeterde waterdichtheid geeft alle onderhouds- en veiligheidsinformatie weer voor een optimaal gebruik van de machine.

  De toegang tot de cabine verloopt vlot dankzij een lage, gebruiksvriendelijke opstap. Of het nu een TMT of een TMM is, steeds heeft u een echte cockpit: een ruime cabine met comfortabele stoel en gebruiksvriendelijke bedieningen.

  Veiligheid

  De TMT is voorzien van een anti kantelsysteem waardoor u veilig werkt. De cabine, de stabilisatoren (voor de S versie) en de geremde wielen zorgen voor een maximale veiligheid. Dankzij de telescopische arm, heeft u steeds volledig zicht op uw werkzaamheden.

  Gebruiksgemak door de command arm, een echt rempedaal en gaspedaal. Het gaspedaal maakt soepele manoeuvres mogelijk bij lage snelheden, maximale stabiliteit en precieze werking ongeacht de last.

  Ontvang onze brochure

  Vul het formulier in en ontvang de brochure in uw mailbox