Bescherming van uw meeneemheftruck

Download brochure

  Vraag demo of offerte aan


  Bescherming van uw investering

  Om uw meeneemheftruck extra te beschermen tegen corrosie is het metalliseren van de machine een standaard uitrusting van de Manitou meeneemheftruck.

  Wat is metallisatie

  Metalliseren is het aanbrengen van een zinklaag op gestraald staal. Deze zinklaag vormt vervolgens een goed hechtende beschermlaag. De zink wordt met behulp van een vlamspuit aangebracht op een vooraf rein en ruw gestraald staaloppervlak. Een zinkdraad rolt af van een spoel en schuift door de opening van het vlamspuitpistool. Vervolgens smelt de zinkdraad en d.m.v. een krachtige luchtstroom wordt de zink op het materiaal gespoten. Het resultaat is een duurzame corrosie werende laag die licht ruw en poreus is. Hierdoor zullen de daaropvolgende lagen verankerd worden. Wij raden deze behandeling aan voor stukken die buiten komen te staan.

  Men noemt metalliseren ook wel ’thermisch spuiten’ omdat men doormiddel van hitte (thermisch) vloeibare metalen spuit op een metalen oppervlak. Ook de term schoperen of schooperen wordt wel gebruikt.

  Men kan alleen metalliseren als bewerkingsproces toepassen op onvervuild schoon metaal. Daarom wordt metaal dat men wil metalliseren eerst gestraald zodat er geen corrosie, verfresten of andere vervuiling meer aanwezig zijn. Verder kan men na het metalliseren het product niet meer lassen op de delen waar deze laag is aangebracht. Daarom moet men geen materialen gaan metalliseren die nog gelast moeten worden.

  Bel Manitou voor een meeneemheftruck

  Wilt u ook langer genieten van uw investering in een meeneemheftruck? Neem dan contact op met Manitou om te bespreken welke meeneemheftruck het beste bij uw bedrijf past. Laat een bericht achter via het contactformulier, bel 071-3627445 of stuur een mail naar info@manitoumeeneemheftruck.nl en ervaar ook de voordelen van een gemetalliseerde meeneemheftruck!


  Reviews

  Dumitrans Company Logistic Dumitrascu Florin
  Dumitrans Company Logistic Dumitrascu Florin
  07:45 31 May 22
  constantin dumitrascu
  constantin dumitrascu
  06:12 15 Apr 22
  We zijn heel tevreden!
  Info Adequat
  Info Adequat
  13:08 07 Mar 22
  Correct bedrijf. Wij zijn goed geholpen in de zoektocht naar een nieuwe meeneemheftruck.
  Henk Vedder
  Henk Vedder
  07:43 15 Oct 21
  Hele fijne firma.Snelle reactie en goede communicatie.We zijn zeer tevreden over onze Manitou meeneemheftruck!
  Pim Louwers
  Pim Louwers
  06:04 15 Oct 21
  Een professioneel bedrijf.
  Peter Elkhuizen
  Peter Elkhuizen
  16:46 16 Jun 21
  Heel mooi bedrijf en leverancier/dealer van equipment voor de Transportsector.
  Peter Elkhuizen
  Peter Elkhuizen
  18:43 08 Jun 21
  js_loader
  Waar kunnen wij u mee helpen?

  Ontvang onze brochure

  Vul het formulier in en ontvang de brochure in uw mailbox