Vraag demo of offerte aan


  Familiebedrijf

  MCR is een familiebedrijf en richt zich specifiek op de levering van Manitou meeneemheftrucks en afdeksystemen. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij bieden op maat gemaakte producten.
  Kortom, wij hebben ons gespecialiseerd in klantgerichte laad- en losoplossingen van uw goederen en het afdekken van uw lading. Daarbij staat dienstbaarheid en advies hoog in het vaandel, samen tot een oplossing komen is ons motto, betrouwbaar en servicegericht werken is ons streven. Hierbij is goede aftersales & service belangrijk.

  MCR

  MCR is exclusief distributeur van Manitou meeneemheftrucks. Wat ook de last of de toepassing is, u zult steeds de oplossing vinden in ons assortiment van meeneemheftrucks.

  Manitou

  De groep Manitou werd ruim 60 jaar geleden opgericht door de familie Braud en is momenteel aanwezig in de hele wereld. De groep is de wereldleider op het gebied van machines voor de goederenbehandeling op ruw terrein en ontwerpt, produceert, verkoopt en waarborgt de service van machines bestemd voor de bouw, de landbouw en de industrie. De productengamma’s van de groep omvatten: vaste verreikers, roterende verreikers en heavy duty verreikers, ruw terrein heftrucks, semi-industriële en industriële heftrucks , compacte wielladers (skid-steers) compacte rupsladers, hoogwerkers, meeneemheftrucks, magazijntruck en accessoires.
  Dankzij de merken Manitou, Gehl en Mustang en zijn netwerk van 1500 dealers in de wereld, biedt de groep de beste oplossingen aan en creëert steeds een meerwaarde voor zijn klanten. De groep heeft zijn maatschappelijke zetel in Frankrijk, boekte een omzet van 1,6 miljard euro in 140 landen en telt 3900 medewerkers die resoluut gericht zijn op de tevredenheid van de klanten.

  Manitou service

  Reviews

  Dumitrans Company Logistic Dumitrascu Florin
  Dumitrans Company Logistic Dumitrascu Florin
  07:45 31 May 22
  constantin dumitrascu
  constantin dumitrascu
  06:12 15 Apr 22
  We zijn heel tevreden!
  Info Adequat
  Info Adequat
  13:08 07 Mar 22
  Correct bedrijf. Wij zijn goed geholpen in de zoektocht naar een nieuwe meeneemheftruck.
  Henk Vedder
  Henk Vedder
  07:43 15 Oct 21
  Hele fijne firma.Snelle reactie en goede communicatie.We zijn zeer tevreden over onze Manitou meeneemheftruck!
  Pim Louwers
  Pim Louwers
  06:04 15 Oct 21
  Een professioneel bedrijf.
  Peter Elkhuizen
  Peter Elkhuizen
  16:46 16 Jun 21
  Heel mooi bedrijf en leverancier/dealer van equipment voor de Transportsector.
  Peter Elkhuizen
  Peter Elkhuizen
  18:43 08 Jun 21
  js_loader
  Waar kunnen wij u mee helpen?

  Ontvang onze brochure

  Vul het formulier in en ontvang de brochure in uw mailbox