Kenmerken

Download brochure

  Vraag demo of offerte aan


  Wendbaarheid

  Eén van de kenmerken is de wendbaarheid van de 4-weg modellen. Omdat u zowel smalle als brede vrachten kunt verplaatsen en toegang heeft tot de smalste plaatsen. De meeneemheftruck staat zijn mannetje op alle terreinen.

  Bescherming

  Optimale bescherming behoort ook tot de kenmerken van de Manitou meeneemheftruck. De machine is tijdens het transport onderhevig  aan trillingen en weersomstandigheden. Daarom genieten de heftrucks van Manitou een robuust basisconcept:

  • Gesloten, mechanisch gelast monobloc-chassis
  • Bescherming van hydraulische onderdelen en flexibele leidingen
  • Lak met corrosie werende onderlaag
  • Al onze machines zijn gemetalliseerd. Lees hier meer over.

  Productiviteit

  De telescopische arm kan zich zijwaarts verplaatsen over 135 mm, wat een grote veelzijdigheid met zich meebrengt, zonder dat hiervoor bijkomende accessoires nodig zijn. Als uitvinder van de telescopische arm op een meeneemheftruck verenigt Manitou het beste van zijn verreikers. Hierdoor is de meeneemheftruck efficiënt in gebruik. En heeft de machine een minimum aan onderhoud. Dankzij die arm kan de TMT van één kant lossen zonder bijkomende uitrusting. Tijdwinst verzekerd!

  Comfort

  Bij de kenmerken hoort het comfort voor de chauffeur. Als enige op de markt heeft Manitou een command arm (FNR joystick). Deze hendel regelt de bediening van de machine vooruit, neutraal en achteruit terwijl u tegelijkertijd de telescopische arm of hefmast kunt bedienen. Hierdoor werkt u makkelijk, comfortabel en veilig.

  Het digitale dashboard met verbeterde waterdichtheid geeft alle onderhouds- en veiligheidsinformatie weer voor een optimaal gebruik van de machine.

  De toegang tot de cabine verloopt vlot dankzij een lage, gebruiksvriendelijke opstap. Of het nu een TMT of een TMM is, steeds heeft u een echte cockpit: een ruime cabine met comfortabele stoel en gebruiksvriendelijke bedieningen.

  Veiligheid

  De TMT is voorzien van een anti kantelsysteem waardoor u veilig werkt. De cabine, de stabilisatoren (voor de S versie) en de geremde wielen zorgen voor een maximale veiligheid. Dankzij de telescopische arm, heeft u steeds volledig zicht op uw werkzaamheden.

  Gebruiksgemak door de command arm, een echt rempedaal en gaspedaal. Het gaspedaal maakt soepele manoeuvres mogelijk bij lage snelheden, maximale stabiliteit en precieze werking ongeacht de last.


  Reviews

  Dumitrans Company Logistic Dumitrascu Florin
  Dumitrans Company Logistic Dumitrascu Florin
  07:45 31 May 22
  constantin dumitrascu
  constantin dumitrascu
  06:12 15 Apr 22
  We zijn heel tevreden!
  Info Adequat
  Info Adequat
  13:08 07 Mar 22
  Correct bedrijf. Wij zijn goed geholpen in de zoektocht naar een nieuwe meeneemheftruck.
  Henk Vedder
  Henk Vedder
  07:43 15 Oct 21
  Hele fijne firma.Snelle reactie en goede communicatie.We zijn zeer tevreden over onze Manitou meeneemheftruck!
  Pim Louwers
  Pim Louwers
  06:04 15 Oct 21
  Een professioneel bedrijf.
  Peter Elkhuizen
  Peter Elkhuizen
  16:46 16 Jun 21
  Heel mooi bedrijf en leverancier/dealer van equipment voor de Transportsector.
  Peter Elkhuizen
  Peter Elkhuizen
  18:43 08 Jun 21
  js_loader
  Waar kunnen wij u mee helpen?

  Ontvang onze brochure

  Vul het formulier in en ontvang de brochure in uw mailbox