Vraag demo of offerte aan

SERVICE

Naast een eigen werkplaats beschikt MCR over het uitgebreide servicenetwerk van European Trailer Care. European Trailer Care is de succesvolle samenwerking tussen onafhankelijke trailer reparatie bedrijven in Europa. Zij bieden uitstekende 24-uurs service. Ook kunnen zij de montage verzorgen van de ophangkit aan uw trailer. Informeer bij ons voor uw dichtstbijzijnde servicepunt.

ONDERDELEN

Door originele reserveonderdelen te gebruiken, weet u zeker dat u de prestaties van uw machine op de lange termijn veiligstelt. Het gebruik van onderdelen of accessoires die niet voldoen aan de oorspronkelijke specificaties kan ernstig problemen meebrengen en leiden tot onaangename verrassingen. Neem geen risico en vertrouw op de kwaliteit van de originele onderdelen.
Wij beschikken over een voorraad van courante onderdelen. Manitou beschikt over 8 distributiecentra in de wereld met meer dan 60.000 onderdelen en garanderen een levering binnen 24 uur.

FINANCIERING

Huren of kopen? Manitou Finance helpt u om de financieringsoplossing te kiezen die het beste bij u past.

  • Manitou Finance regelt de benodigde stappen en vereenvoudigt de procedure voor u.
  • U hoeft niet zelf dossiers aan te maken bij banken en verzekeraars.
  • U hebt te maken met maar één gesprekspartner, MCR. U hoeft niet heen en weer te gaan tussen een verzekeraar, de dealer en een bank.
  • U krijgt de beste technologie dankzij een regelmatige vernieuwing van uw materieel en u komt niet voor budgettaire verrassingen te staan.
  • Zeer aantrekkelijke leasetarieven! Waarom zou u elders zoeken? Informeer naar de scherpe leasetarieven.

Ontvang onze brochure

Vul het formulier in en ontvang de brochure in uw mailbox