TMT modellen

Download brochure

  Vraag demo of offerte aan


  TMT modellen meeneemheftrucks

  Het TMT gamma meeneemheftrucks is vandaag de dag een referentie op de markt voor overslagmachines. Deze krachtige machines laten toe om in volledige autonomie te werken en de klanten te bedienen tot op de laatste meters, en brengen een extra service aan de transporteur.

  De telescopische meeneemheftruck

  Het TMT-gamma (Truck-Mounted Telescopic) biedt 5 modellen van meeneemheftrucks (van 2500tot 2700 kg). Ze zijn ontworpen door het Manitou expertisecentrum in Beaupréau (FR) en beantwoorden aan de precieze behoeften van de transporteurs, maar ook aan bepaalde problemen in de bouw- en landbouwsector (afhankelijk van het model en de gekozen opties).

  De TMT meeneemheftrucks zijn uitgerust met een telescoopgiek en kunnen eenvoudig achterop uw vrachtwagens of trailers worden geplaatst. De telescoop beweegt zijdelings met 135 mm, wat een veelzijdigheid aan taken mogelijk maakt (er hoeven geen aanbouwdelen te worden toegevoegd) en het lossen slechts aan één zijde mogelijk maakt.

  De TMT productlijn van meeneemheftrucks heeft een uniek hefvermogen op de markt – snelle en efficiënte afhandeling tot 2,7 ton. In minder dan een minuut zijn TMT’s klaar om alle soorten ladingen te laden/lossen. Deze eigenschappen maken ze bijzonder efficiënt voor het verzekeren van uw leveringen en het optimaliseren van uw logistiek. Zo bedient u uw klanten beter en verbetert u uw productiviteit aanzienlijk.

  De TMT meeneemheftruck  kan worden aangepast voor de industriële sector (versie I), off-road met stabilisatoren (versie S) of operaties die verband houden met de exploitatie van een veehouderijbedrijf (Pluimvee versie P). Er is ook een TMT in een 4-wegs uitvoering (zijwaarts rijden) voor een betere toegang tot krappe ruimtes. Er zijn verschillende kits beschikbaar om de machine aan de vrachtwagen te bevestigen (uitschuifbare balken, kettingen…).

  • Gemakkelijke toegang tot de bestuurderscabine dankzij een grote antisliptrede en grote handgrepen aan de linkerzijde (voor en achter).
  • Bedieningscomfort – helling van de rugleuning en aanpassing van het gewicht, drievoudige bediening van de centrale hendel, twee hendels in I- en P-versie, 3 hendels in S-versie, lastendiagram rechts in de cabine, boordcomputer, schakelaars (parkeerrem, werklampen, waarschuwingsknipperlichten)
  • Beste rondomzicht op de markt (360 graden panoramisch zicht)
  • Hefhoogte tot 3m45
  • Optimale veiligheid gegarandeerd door verschillende systemen (Inching-pedaal, stabiliteitsindicator, controleknoppen, veiligheidsgordels, beschermrooster aan de giekzijde, 3 geremde wielen)
  • Vereenvoudigd onderhoud en service.

  Neem direct contact op voor meer informatie

  Bent u geïnteresseerd in een meeneemheftruck van de beste producent van Europa? Neem dan contact op met MCR Trade voor meer informatie over de Manitou meeneemheftrucks. Dat kan via mail info@mcrtrade.com of bel ons op 071 – 362 74 45.

  Voordelen:

  • Metallisatie
  • Robuust
  • Steekt minder uit
  • Manitou Finance
  • Extra opties mee te bestellen

  Reviews

  Dumitrans Company Logistic Dumitrascu Florin
  Dumitrans Company Logistic Dumitrascu Florin
  07:45 31 May 22
  constantin dumitrascu
  constantin dumitrascu
  06:12 15 Apr 22
  We zijn heel tevreden!
  Info Adequat
  Info Adequat
  13:08 07 Mar 22
  Correct bedrijf. Wij zijn goed geholpen in de zoektocht naar een nieuwe meeneemheftruck.
  Henk Vedder
  Henk Vedder
  07:43 15 Oct 21
  Hele fijne firma.Snelle reactie en goede communicatie.We zijn zeer tevreden over onze Manitou meeneemheftruck!
  Pim Louwers
  Pim Louwers
  06:04 15 Oct 21
  Een professioneel bedrijf.
  Peter Elkhuizen
  Peter Elkhuizen
  16:46 16 Jun 21
  Heel mooi bedrijf en leverancier/dealer van equipment voor de Transportsector.
  Peter Elkhuizen
  Peter Elkhuizen
  18:43 08 Jun 21
  js_loader
  Waar kunnen wij u mee helpen?

  Ontvang onze brochure

  Vul het formulier in en ontvang de brochure in uw mailbox