Stapelaar

Download brochure

  Vraag demo of offerte aan


  Hoogwaardige stapelaar van MCR Trade

  Bent u op zoek naar een hoogwaardige kwaliteit stapelaar om uw goederen op hogere niveaus te verplaatsen? Bij MCR Trade vindt u gegarandeerd de stapelaar die u zoekt. Wij hebben diverse modellen elektrische stapelaars met verschillende laadvermogens die zijn ontworpen om ze toepasbaar te maken voor vele magazijn toepassingen. Gebruik uw stapelaar van MCR Trade om uw zware pallets veilig te verplaatsen binnen uw magazijnen en opslagruimten. Hieronder leest u meer over de verschillen tussen een palletwagen en stapelaar.

  Wat is een elektrische palletwagen?

  Een elektrische palletwagen (ook wel pompwagen genoemd) is een machine die is ontworpen om goederen horizontaal te verplaatsen.  Deze machine heeft een platform waarop goederen worden geplaatst en een hydraulisch systeem dat de lading omhoog tilt zodat deze kan worden verplaatst. Het belangrijkste voordeel van een elektrische palletwagen is dat hij zeer wendbaar is en gemakkelijk kan worden gebruikt in krappe ruimtes.

  Wat is een stapelaar?

  Een stapelaar is een machine die is ontworpen om goederen zowel horizontaal als verticaal te verplaatsen. Het heeft een mast die omhoog en omlaag kan worden bewogen, waardoor goederen op verschillende hoogtes kunnen worden geplaatst. Het belangrijkste voordeel van een stapelaar is dat hij veelzijdiger is dan een elektrische pompwagen en in staat is om goederen op hogere niveaus te verplaatsen.

  Het verschil tussen een palletwagen en een stapelaar

  Het belangrijkste verschil tussen een elektrische palletwagen en een stapelaar is hun vermogen om goederen op te tillen en te verplaatsen. Een elektrische palletwagen is in staat om goederen horizontaal te verplaatsen en kan alleen worden gebruikt om goederen van de grond op te tillen. Een stapelaar daarentegen kan zowel horizontaal als verticaal worden gebruikt en is in staat om goederen op verschillende hoogtes te tillen en te verplaatsen.

  Een ander verschil tussen de twee machines is hun omvang. Een elektrische palletwagen is meestal kleiner en wendbaarder dan een stapelaar, wat betekent dat het beter geschikt is voor gebruik in krappe ruimtes. Een stapelaar is groter en kan worden gebruikt om zwaardere lasten te tillen en te verplaatsen. Heb je een keuze gemaakt? Wij helpen je graag verder.

  Stapelaar ES112

  Voordelen van een stapelaar

   

  Perfecte efficiëntie voor het verplaatsen en opslaan van pallets met max. hijshoogte van 13 m.

  • Hoger werken dankzij een langere mast
  • Besturen en heffen gaat elektrisch
  • Compact, licht en wendbaar

  Stapelaar bestellen? Bel MCR Trade

  MCR is exclusief distributeur van Manitou palletwagens, stapelaars en meeneemheftrucks. Wat ook de last of de toepassing is, u zult bij ons steeds de oplossing vinden in de vorm van een wendbare palletwagen, stapelaar of meeneemheftruck. Wilt u een elektrische stapelaar bestellen, of wilt u meer informatie ontvangen over ons assortiment stapelaars? Neem dan contact met ons via 071 362 74 45 of mail naar info@manitoumeeneemheftruck.nl. Of stuur ons een bericht via het contactformulier op de website.


  Reviews

  Dumitrans Company Logistic Dumitrascu Florin
  Dumitrans Company Logistic Dumitrascu Florin
  07:45 31 May 22
  constantin dumitrascu
  constantin dumitrascu
  06:12 15 Apr 22
  We zijn heel tevreden!
  Info Adequat
  Info Adequat
  13:08 07 Mar 22
  Correct bedrijf. Wij zijn goed geholpen in de zoektocht naar een nieuwe meeneemheftruck.
  Henk Vedder
  Henk Vedder
  07:43 15 Oct 21
  Hele fijne firma.Snelle reactie en goede communicatie.We zijn zeer tevreden over onze Manitou meeneemheftruck!
  Pim Louwers
  Pim Louwers
  06:04 15 Oct 21
  Een professioneel bedrijf.
  Peter Elkhuizen
  Peter Elkhuizen
  16:46 16 Jun 21
  Heel mooi bedrijf en leverancier/dealer van equipment voor de Transportsector.
  Peter Elkhuizen
  Peter Elkhuizen
  18:43 08 Jun 21
  js_loader
  Waar kunnen wij u mee helpen?

  Ontvang onze brochure

  Vul het formulier in en ontvang de brochure in uw mailbox