Financial lease meeneemheftruck

Download brochure

Vraag demo of offerte aan

Voor de financiering die bij u past

Bent u op zoek naar een nieuwe meeneemheftruck? Een meeneemheftruck is handzaam, efficiënt en ergonomisch in het gebruik. Maar twijfelt u tussen kopen of huren? Wat dacht u er dan van om een meeneemheftruck te leasen? Dat is een zorg minder. En om het u nog makkelijker te maken, kunt u daarvoor gebruikmaken van Manitou Finance. Met Manitou Finance kunt u de financieringsoplossing kiezen die het beste bij u past. En zo heeft u altijd de beste meeneemheftriuck voor uw bedrijf! Onderstaand leest u meer over de voordelen van Manitou Finance.

Voordelen van een meenemheftruck

Met een meeneemheftruck zit u altijd goed. Hij is altijd van meerwaarde voor u. U kunt er perfect mee uit de voeten op alle terreinen. Dat kan bijvoorbeeld zijn in een moeilijk toegankelijk stedelijk gebied, of op een drukke werf. Met een meeneemheftruck bent u van niemand afhankelijk en kunt u uitstekend zelfstandig werken. Hiermee kunt u uw klanten optimaal van dienst zijn en brengt u de goederen tot op de laatste meter bij hen. Dankzij een logische bediening en een eenvoudige gebruikswijze van de Manitou meeneemheftrucks werkt u steeds in alle veiligheid tijdens het verplaatsen van goederen en bij het aan- en afkoppelen van uw machine.

Profiteer van de voordelen van de Manitou Finance

Maakt u graag gebruik van onze meeneemheftrucks om uw klanten de beste service te bieden? Dan kunnen wij niet achterblijven om u de beste service te bieden. Als u twijfelt tussen het huren of kopen van een meeneemheftruck, is leasen via Manitou Finance de perfecte oplossing voor u. Manitou Finance regelt de benodigde stappen en vereenvoudigt de procedure voor u. De voordelen van Manitou Finance zijn:

  • Zeer aantrekkelijke leasetarieven!
  • Niet zelf dossiers aanmaken bij banken en verzekeraars
  • Eén gesprekspartner: MCR. Wij zijn uw spil tussen verzekeraars, dealers en banken
  • Altijd de beste technologie dankzij regelmatige vernieuwing van uw materieel
  • Altijd helderheid: geen budgettaire verrassingen

Profiteer direct ook van onze technische service

Als u een meeneemheftruck least met Manitou Finance profiteert u uiteraard ook van onze technische service en ondersteuning in Europas. Zoals u weet hebben wij, naast een eigen werkplaats, een uitgebreid servicenetwerk van European Trailer Care. Zij bieden uitstekende 24-uurs service. Ook kunnen zij de montage verzorgen van de ophangkit aan uw trailer.

Meer weten over Manitou Finance?

Wilt u meer informatie of advies over de de voordelen voor u met Manitou Finance? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 071-3627445 of stuur een mail naar info@manitoumeeneemheftruck.nl. U kunt natuurlijk ook het formulier op deze website invullen.

Ontvang onze brochure

Vul het formulier in en ontvang de brochure in uw mailbox