De beste meeneemheftruck kiezen

Download brochure

Vraag demo of offerte aan

Kies de perfecte meeneemheftruck

Als u op zoek bent naar een meeneemheftruck voor uw bedrijf, weet u misschien al wel dat het niet altijd even eenvoudig is om te kiezen uit alle beschikbare modellen. Daarom zetten we in dit blog de verschillende modellen op een rijtje, zodat u wat eenvoudiger uw nieuwe meeneemheftruck kunt kiezen. Lees verder!

Waarom gaat u voor een meeneemheftruck?

Een meeneemheftruck hangt achter de vrachtwagen en kan dus meegenomen worden naar de afleverlocatie. Daardoor kunt u dus altijd zelfstandig laden en lossen! Bovendien zijn de meeneemheftrucks van Manitou zeer gebruiksvriendelijk. Aangezien de heftrucks achteraan op het voertuig bevestigd worden, is deze altijd beschikbaar om dicht bij de goederen te komen. In minder dan een minuut is de heftruck klaar om alle soorten vracht te laden en/of lossen. En is de klus geklaard? Dan plaatst de operator hem makkelijk weer achter op de vrachtwagen om door te gaan naar de volgende bestemming. Zo kunnen uw werknemers dus efficiënt te werk gaan!

De TMM-serie

De meeneemheftrucks in de TMM serie zijn heftrucks met laterale masten. De TMM-serie is er in de 20 en 25 versie; met beide verschillende hefcapaciteiten. De TMM 20 heeft een hefvermogen van 2000, terwijl de TMM 25 2500 kg kan tillen. Beide zijn echter compact en licht en geschikt voor alle op de markt gangbare bevestigingssets. De drie aandrijfwielen maken de TMM meeneemheftrucks efficiënt en makkelijk handelbaar op elk type ondergrond. Overigens zijn zowel de TMM 20 als de TMM 25 verkrijgbaar met een special multidirectioneel systeem (4W). Daarmee kunt u deze heftrucks ook zijwaarts gebruiken. Een meeneemheftruck met 4W is ideaal op plaatsen met weinig manoeuvreerruimte. Deze heftrucks zijn dan ook echt bedoeld voor de transporteurs.

De TMT-serie

De meeneemheftrucks uit de TMT serie hebben een telescopische giek, waardoor u de hele vracht langs een kant kunt laden. Het aantal nutteloze manoeuvres en het verlies aan werkruimte blijft hierdoor beperkt. U kunt zo veel efficiënter te werk gaan! De TMT’s zijn er met verschillende hefvermogens (TMT 25: 2500 kg; TMT 27: 2700 kg). En ook hierin zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Met elk hun eigen specialisme. Zet u de meeneemheftruck vooral industrieel in? Kies dan de TMT 25 I. Gebruikt u de heftruck op wisselend terrein? Dan raden we de TMT 25 S of de TMT 27 S aan. Dit model heeft stabilisatoren waardoor deze op elk terrein perfect werkt. Manitou heeft ook voor pluimvee een speciale heftruck: de TMT 25 P of TMT 27 P.

Neem contact op!

We hopen dat u door dit blog wat wijzer bent geworden over de verschillende modellen die Manitou biedt. Wilt u meer informatie of advies over de beste meeneemheftruck voor uw bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 071-3627445 of stuur een mail naar info@manitoumeeneemheftruck.nl. Bij MCR vindt u de mooiste Manitou meeneemheftrucks!

Ontvang onze brochure

Vul het formulier in en ontvang de brochure in uw mailbox