Service meeneemheftruck

Download brochure

  Vraag demo of offerte aan


  service meeneemheftruckService meeneemheftruck

  Goede service aan uw meeneemheftruck is van belang. Wij kunnen op locatie uw meeneemheftruck repareren. Moet uw heftruck in onderhoud dan kunnen wij deze ophalen. Indien gewenst, zetten wij een vervangende heftruck voor u neer. De service van uw heftruck heeft dan geen invloed op uw productiviteit. Wij repareren en leveren ook hydrauliekslangen. Naast ons eigen serviceteam werken wij samen met het uitgebreide servicenetwerk van European Trailer Care. 

  Onderhoud meeneemheftruck

  Periodiek onderhoud is belangrijk. Door uw heftruck gepland te onderhouden voorkomt u stilstand en bespaart u kosten. In onze werkplaats staat onze servicemonteur voor u klaar. Wij doen alle onderhoud van meeneemheftrucks ongeacht het merk of type. Eén contact met alle expertise onder één dak. Maak een afspraak met onze werkplaats en laat uw zorgen over periodiek onderhoud aan ons over. Onze service onderscheidt zich door een veelzijdig aanbod en persoonlijk contact met onze servicemonteur.

  Reparatie

  Onze monteur repareert alle merken meeneemheftrucks. Gaat uw machine stuk dan kunnen wij een vervanging aanbieden. Wij leveren en repareren ook hydrauliekslangen.

  Onderdelen

  Doet u zelf het onderhoud aan uw heftruck, dan kunnen wij u de onderdelen leveren. Deze kunnen worden afgehaald of door ons worden verstuurd. Manitou onderdelen leveren wij direct uit voorraad.

   

  Aftersales & Service

  Binnen ons familiebedrijf staan dienstbaarheid en advies hoog in het vaandel, samen tot een oplossing komen is ons motto, betrouwbaar en servicegericht werken is ons streven. Hierbij is goede aftersales & service belangrijk.

  Wilt u een afspraak maken met onze werkplaats? Neem dan contact op. Dat kan via mail service@mcrtrade.com of bel ons op 071 – 362 74 45. Meer informatie over ons vindt u op www.manitoumeeneemheftruck.nl


  Reviews

  Dumitrans Company Logistic Dumitrascu Florin
  Dumitrans Company Logistic Dumitrascu Florin
  07:45 31 May 22
  constantin dumitrascu
  constantin dumitrascu
  06:12 15 Apr 22
  We zijn heel tevreden!
  Info Adequat
  Info Adequat
  13:08 07 Mar 22
  Correct bedrijf. Wij zijn goed geholpen in de zoektocht naar een nieuwe meeneemheftruck.
  Henk Vedder
  Henk Vedder
  07:43 15 Oct 21
  Hele fijne firma.Snelle reactie en goede communicatie.We zijn zeer tevreden over onze Manitou meeneemheftruck!
  Pim Louwers
  Pim Louwers
  06:04 15 Oct 21
  Een professioneel bedrijf.
  Peter Elkhuizen
  Peter Elkhuizen
  16:46 16 Jun 21
  Heel mooi bedrijf en leverancier/dealer van equipment voor de Transportsector.
  Peter Elkhuizen
  Peter Elkhuizen
  18:43 08 Jun 21
  js_loader
  Waar kunnen wij u mee helpen?

  Ontvang onze brochure

  Vul het formulier in en ontvang de brochure in uw mailbox