Vraag demo of offerte aan

Meeneemheftruck

Manitou biedt meeneemheftrucks aan met telescopische arm (TMT) of met een hefmast (TMM). Deze machines vinden een plaats achteraan uw vrachtwagen of trailer. Het is de oplossing bij uitstek om uw leveringen perfect te kunnen uitvoeren. De meeneemheftruck is wendbaar en krachtig en steeds beschikbaar om uw goederen op de juiste plaats te brengen, ook in veeleisende omstandigheden. In minder dan een minuut is uw meeneemheftruck klaar om welke lading dan ook te laden of te lossen. In een handomdraai koppelt u de machine aan om op weg te gaan naar de volgende bestemming. Productiviteit gegarandeerd!

Een troef voor de bezorger

De meeneemheftruck is een meerwaarde voor u. Of het nu om een moeilijk toegankelijk stedelijk gebied gaat, of om een werf, deze machines laten u toe om volledig zelfstandig te werken. Op die manier bedient u uw klanten optimaal en brengt u de goederen tot de laatste meter bij hen. Dankzij een logische bediening en een eenvoudige gebruikswijze, werkt u steeds in alle veiligheid bij het verplaatsen van goederen en bij het aankoppelen en loskoppelen van uw machine.

modellen zware bouwmaterialen

Manitou begeleidt u!

Om het hele jaar uw machine operationeel te hebben, stelt Manitou een reeks producten en diensten voor, aangepast aan uw behoeften. Wij bieden u de oplossingen aan waarmee u nog beter gaat presteren.

Leest u hieronder over de toepassingen die wij beschikbaar hebben voor industrie, terrein, pluimvee, recycling of afvalbeheer, olie en gas en evenementen. Of download direct de gratis brochure voor meer informatie.

Toepassingen

modellen zware bouwmaterialen

Zware bouwmaterialen

Voor het laden/lossen van bouwmaterialen (beton, tegels) ter plaatse

Kenmerken:
• Zware en hoge hijscapaciteit
• Voor ruw terrein
• Zware uitvoering

Deze TMT kan materiaal aanleveren op ruwe terreinen en zonder loskade. Hij is bijzonder nuttig voor de levering van materialen op bouwplaatsen. Hij neemt weinig laadvermogen van de vrachtwagen en is zeer robuust. Dankzij zijn telescopische arm kan een vrachtwagen van één zijkant gelost worden. De telescopische arm werkt efficiënt met een minimum aan onderhoud. Kortom een wendbare machine die zich makkelijk manoeuvreert door bouwplaatsen.

modellen licht gewicht bouwmaterialen

Lichtgewicht bouwmaterialen

Voor het laden/lossen van bouwmaterialen (isolatiepanelen, timmerhout, deuren en ramen) op bouwplaats of bij privéwoning

Kenmerken:
• Zware en hoge hijscapaciteiten
• Banden voor verharde en onverharde wegen
• Wendbaar bij lange ladingen

De TMM 20 is compact en licht, kan gemakkelijk op de vrachtwagen worden bevestigd en is geschikt voor alle op de markt gangbare bevestigingssets. Zijn grote hefhoogte tot 3,9 m, de zijwaartse verplaatsing van zijn hefmast en zijn 3 aandrijfwielen maken de TMM 20 efficiënt en gemakkelijk handelbaar op elk type ondergrond. Voor een betere stabiliteit en een groter werkcomfort, is deze machine voorzien van stabilisatoren, een command arm voor de verandering van rijrichting, apart rempedaal en gaspedaal waarmee de snelheid in alle omstandigheden kan worden aangepast.

modellen gas (1)

Olie en gas

Voor de leveringen van gasflessen op industrieterreinen

Kenmerken:
• Industrieel bandenprofiel
• Verharde en onverharde wegen
• 2.0t nominale capaciteit lichtgewicht machines

Stabilisatoren zijn standaard op alle TMM modellen. Daardoor hebben deze machines de beste hefcapaciteit in hun categorie.
Het neigen van de mast is standaard. Telescopische vorken en een schaarsysteem zijn beschikbaar. Beide systemen kunnen gecombineerd worden.

modellen agrarische toepassing

Agrarische toepassingen

Voor het laden/lossen van big bags, strobalen of pallets met voer bij boerderijen of landbouwcoöperaties

Kenmerken:
• Zware machines
• Verharde en onverharde wegen

Het dierenvoer of andere producten bezorgen op de plek waar het nodig is. Onverharde wegen, modder of overvolle boerderijerven? Niet moelijk voor de Manitou meeneemheftruck !

modellen recycling

Recycling / Afvalbeheer

Voor het lossen van afvalcontainers

Kenmerken:
• Hoge hijscapaciteit
• Verharde en onverharde wegen

De TMM staat zijn mannetje op alle terreinen. Zonder contragewicht en met een uitstekende gewichtsverdeling staat de TMM steeds garant voor een perfecte stabiliteit.
Efficient remmen door het standaard remmen op de 3 wielen. Werk gemakkelijk zonder boven de hoogte van de machine uit te moeten gaan.

modellen pluimvee 2

Toepassingen voor pluimvee

Voor het laden en lossen van kippen containers

Kenmerken:
• Op onverharde wegen rijden
• Zwaar gewicht
• Pluimveepakket (vorken, blauwe lichten)
• Lage totale hoogte

De TMT 25 P is een meeneemheftruck die bedoeld is voor de pluimveeindustrie. Hij is voorzien van landbouwbanden, zodat hij ook kan manoeuvreren op modderige terreinen en is voorzien van speciale blauwachtige koplampen. Hij kan werken in stoffige omgevingen en beschikt over een filtersysteem en een bijkomende koeleenheid die een oververhitting van de motor voorkomt. De TMT 25 P heeft een hefkracht tot 2,5 t en is voorzien van een telescopische arm die het afladen aan één kant mogelijk maakt en ervoor zorgt dat er geen overbodige manoeuvres nodig zijn. Met deze machine beschikt u in alle omstandigheden over een gemakkelijk te bedienen machine.

modellen evenementen

Evenementen, brandweer, overheid en leger

Voor het laden/lossen ladingen in verschillende soorten toepassingen (brandweerlieden, evenementen, muziekfestival)

Kenmerken:
• Verharde en onverharde wegen
• hoge hijscapaciteit
• ‘’4-weg” model

Onze “4 weg” modellen laten u toe om materialen te verplaatsen ongeacht ze lang, breed of smal zijn en om toegang te krijgen tot smalle plaatsen. Door middel van één enkele schakelaar brengt u de voorwielen van uw 4W machine in de zijwaartse stand.

Ontvang onze brochure

Vul het formulier in en ontvang de brochure in uw mailbox