Meeneemheftruck huren

Download brochure

  Vraag demo of offerte aan


  Kunt u meer kooiaap transport aannemen maar heeft u nu net alle meeneemheftrucks in gebruik, dan is het handig om een meeneemheftruck te huren. Het kan ook voorkomen dat uw meeneemheftruck in onderhoud is en dan heeft u voor de korte termijn een vervangende kooiaap nodig. Of u heeft een werk aangenomen voor een bepaalde tijd en is de investering niet haalbaar dan is huren ook een optie. MCR Trade verhuurt meeneemheftrucks voor korte en langere periodes.

   

  4-weg Model meeneemheftruck huren

  Heeft u een klus waarbij de locatie moeilijk bereikbaar is, dan is het huren van een meeneemheftruck ideaal. Met onze 4-weg modellen kunt u zowel smalle als brede vrachten makkelijk verplaatsen. Deze meeneemheftruck is wendbaar op smal terrein. De 4W kooiaap is ideaal op ruwe en onverharde terreinen.

   

  Meeneemheftruck met telescoop arm huren

  Een meeneemheftruck met telescopische arm brengt veel mogelijkheden. De telescopische arm kan zich zijwaarts verplaatsen. Het tillen van lichte en zware bouwmaterialen is geen probleem. Zo kunt u de materialen ook op moeilijk bereikbare plaatsen neerleggen.

   

  Meeneemheftruck huren of kopen?

  Is deze meeneemheftruck wel geschikt voor ons werk? Wij hebben verschillende modellen kooiapen op voorraad. U kunt dan voor korte of langere tijd een kooiaap huren en ontdekken of deze machine geschikt is voor uw werk. De manitou TMM met hefmast of de manitou TMT met telescopische arm. De kooiaap met hefmast met een hefvermogen van 2 tot 2,5 ton of de TMT kooiaap met een hefhoogte van 3 m tot 3,4 m. De TMT27S meeneemheftruck heeft zelfs een hefvermogen van 2,7 ton. U kunt altijd overgaan tot kopen van de kooiaap. Informeer bij ons naar de mogelijkheden. Komt het financieel even niet goed uit dan bieden wij aantrekkelijke oplossingen samen met Manitou Finance aan.

  Neem direct contact op voor meer informatie

  Informeer bij ons voor het huren van een meeneemheftruck! Dat kan via mail info@mcrtrade.com of bel ons op 071 – 362 74 45. Meer informatie over de machines vindt u op www.manitoumeeneemheftruck.nl


  Reviews

  Dumitrans Company Logistic Dumitrascu Florin
  Dumitrans Company Logistic Dumitrascu Florin
  07:45 31 May 22
  constantin dumitrascu
  constantin dumitrascu
  06:12 15 Apr 22
  We zijn heel tevreden!
  Info Adequat
  Info Adequat
  13:08 07 Mar 22
  Correct bedrijf. Wij zijn goed geholpen in de zoektocht naar een nieuwe meeneemheftruck.
  Henk Vedder
  Henk Vedder
  07:43 15 Oct 21
  Hele fijne firma.Snelle reactie en goede communicatie.We zijn zeer tevreden over onze Manitou meeneemheftruck!
  Pim Louwers
  Pim Louwers
  06:04 15 Oct 21
  Een professioneel bedrijf.
  Peter Elkhuizen
  Peter Elkhuizen
  16:46 16 Jun 21
  Heel mooi bedrijf en leverancier/dealer van equipment voor de Transportsector.
  Peter Elkhuizen
  Peter Elkhuizen
  18:43 08 Jun 21
  js_loader
  Waar kunnen wij u mee helpen?

  Ontvang onze brochure

  Vul het formulier in en ontvang de brochure in uw mailbox