De ideale meeneemheftruck voor de bouw

Download brochure

  Vraag demo of offerte aan


  Meeneemheftruck maakt werkzaamheden in de bouw makkelijker

  Bent u als leverancier van bouwproducten en bouwmateriaal vaak op een bouwplaats aanwezig? Dan is het handig om voor het laden en lossen van bouwmaterialen in de vrachtwagen niet afhankelijk te zijn van de heftruck van een ander bedrijf. Of van een heftruck op de bouwplaats zelf. Een dergelijke heftruck is wellicht niet geschikt voor de handelingen of het gewicht van de materialen die verplaatst moeten worden. Met een meeneemheftruck van Manitou voor de bouw, weet u zeker dat alle materialen heelhuids geladen en gelost kunnen.

  Meenemeeheftruck voor lichte bouwmaterialen

  Voor het laden en lossen van lichtgewicht bouwmaterialen hebben we de TMT 20 meeneemheftruck. Deze is zeer geschikt voor het verplaatsen van bijvoorbeeld isolatiepanelen, timmerhout en deuren en ramen op een bouwplaats of bij een woning. De kenmerken van deze heftruck zijn:

  • Zware en hoge hijscapaciteiten
  • Banden voor verharde en onverharde wegen
  • Wendbaar bij lange ladingen

  De TMT 20 is compact en licht en kunt u eenvoudig op de vrachtwagen bevestigen. Hij is geschikt voor alle op de markt gangbare bevestigingssets. De grote hefhoogte tot 3,9m, de zijwaartse verplaatsing van zijn hefmast en zijn 3 aandrijfwielen maken deze heftruck efficiënt en gemakkelijk handelbaar op elk type ondergrond. Voor een betere stabiliteit en een groter werkcomfort, heeft deze heftruck stabilisatoren, een ‘command arm’ voor de verandering van rijrichting en een apart rem- en gaspedaal waarmee u de snelheid onder alle omstandigheden kunt aanpassen.

  Meenemeeheftruck voor zware bouwmaterialen

  Voor het zware werk in de bouw, zoals het laden en lossen van beton en tegels, hebben we de TMT meeneemheftruck. De kenmerken van deze heftruck zijn:

  • Zware en hoge hijscapaciteit
  • Voor ruw terrein
  • Zware uitvoering

  Deze TMT kan materiaal aanleveren op ruwe terreinen en plaatsen zonder loskade. Hij is bijzonder nuttig voor het leveren van materialen op bouwplaatsen. Hij vereist weinig laadvermogen van de vrachtwagen en is zeer robuust. Dankzij zijn telescopische arm kunt u een vrachtwagen van één kant laden of lossen.

  Bel Manitou voor een meeneemheftruck in de bouw

  Maakt u het leveren van bouwmaterialen of andere werkzaamheden in de bouw ook graag eenvoudiger met een meeneemheftruck van Manitou? Neem dan contact op met Manitou om te bespreken welke meeneemheftruck het beste bij uw bedrijf past. Laat een bericht achter via het contactformulier, bel 071-3627445 of stuur een mail naar info@manitoumeeneemheftruck.nl en ervaar ook de voordelen van een meeneemheftruck in de bouw!


  Reviews

  Dumitrans Company Logistic Dumitrascu Florin
  Dumitrans Company Logistic Dumitrascu Florin
  07:45 31 May 22
  constantin dumitrascu
  constantin dumitrascu
  06:12 15 Apr 22
  We zijn heel tevreden!
  Info Adequat
  Info Adequat
  13:08 07 Mar 22
  Correct bedrijf. Wij zijn goed geholpen in de zoektocht naar een nieuwe meeneemheftruck.
  Henk Vedder
  Henk Vedder
  07:43 15 Oct 21
  Hele fijne firma.Snelle reactie en goede communicatie.We zijn zeer tevreden over onze Manitou meeneemheftruck!
  Pim Louwers
  Pim Louwers
  06:04 15 Oct 21
  Een professioneel bedrijf.
  Peter Elkhuizen
  Peter Elkhuizen
  16:46 16 Jun 21
  Heel mooi bedrijf en leverancier/dealer van equipment voor de Transportsector.
  Peter Elkhuizen
  Peter Elkhuizen
  18:43 08 Jun 21
  js_loader
  Waar kunnen wij u mee helpen?

  Ontvang onze brochure

  Vul het formulier in en ontvang de brochure in uw mailbox